220 NAZİLLİ KUYUCAK
220 NOLU NAZİLLİ KUYUCAK Belediye Otobüsü Saatleri
220 hat numaralı Nazilli Kuyucak otobüsü, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği ve Nazilli ile Kuyucak arasında yolculuk imkanı sağlayan önemli bir toplu taşıma aracıdır. Bu otobüs hattı, her gün düzenli olarak seferler düzenleyerek iki ilçe arasında seyahat eden vatandaşlara hizmet vermektedir.
Güzergah:
220 numaralı otobüs hattı, Nazilli ve Kuyucak arasında birçok duraktan geçmektedir. Nazilli’de Nazilli Devlet Hastanesi, otogarı ve şehir merkezindeki önemli noktalardan geçerken, Kuyucak’ta ise Kuyucak Meslek Yüksekokulu ve ilçe merkezindeki duraklara uğramaktadır. Güzergah üzerinde bulunan tüm durakları ve otobüslerin tahmini varış saatlerini öğrenmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin mobil uygulamasını veya web sitesini kullanabilirsiniz.
220 NAZİLLİ – KUYUCAK
Nazilli’den-Kuyucak’a Gidiş : Nazilli Devlet Hastanesi(622 Sk.)-Atatürk Blv.-Hürriyet Cd.-Denizli Blv.-Arif Izgi Cd.-Kuyucak(Inönü Cd.) -Denizli Blv.-Kuyucak M.Y.O.(Son Durak)
Kuyucak’tan-Nazilli’ye Dönüş : Kuyucak M.Y.O.-Denizli Blv.-Kuyucak(Inönü Cd.)-Arif Izgi Cd.-Denizli Blv.-Hürriyet Cd.-Atatürk Blv.-Nazilli Devlet Hastanesi(622 Sk.-Son Durak)